Два дни хората от санданските  села Поленица, Дебрене, Малък и

...
Два дни хората от санданските  села Поленица, Дебрене, Малък и
Коментари Харесай

Самолет кацна между две села, подлуди хората

Два дни хората от санданските  села Поленица, Дебрене, Малък и Голям Цалим разясняват единствено пътническия аероплан, „ кацнал ” на баира сред с. Поленица и Дебрене. Машината изплаши хората, тъй като самолетът се вижда от надалеч. Мястото е намерено и от Поленица и Дебрене се вижда самолетът. Всички помислиха, че машината е аварирала, до момента в който най-после се оказа, че тя е единствено макет от ламарина, заяви struma.bg.

В първия ден след появяването на самолета десетки любопитни поданици освен от близките села, само че и от Сандански посетили мястото и желали да видят от близко самолета. Първоначално се коментирало, че аероплан е кацнал след повреда в Сандански. Но след часове се схванало, че самолетът е макет и достъпът до него е стеснен.

Един от първите, който е снимал макета, е търговецът Бойко Иванов. Със брачната половинка си Дарина се прибирали от село Дебрене и видели макета, само че помислили, че е същински аероплан. Решили, че самолетът е аварирал, и хукнали към мястото да избавят пасажерите.

„ Беше малко след 15.00 ч., когато се прибирахме от с. Дебрене, и насреща видяхме аероплан. В първия миг със брачната половинка ми си помислихме, че е аварирал. Но не видяхме никакви хора или пушек, което да подсказва, че има проблем. Приближихме се по-близо и видяхме хората, които са го инсталирали. Казаха ни, че няма проблем, да не се тормозим. В сряда, 16 юни, тук ще се организира интернационално образование за преструване на спешно приземяване на пътнически аероплан. След като ни споделиха, че е макет, аз и Дарина се успокоихме, защото сме ставали очевидци на какви ли не произшествия ”, описа Бойко пред struma.bg.

От 20 години развиваме комерсиална активност, посещаваме всички обитаеми места в общините Сандански, Струмяни  и Кресна. Това е нашият бизнес и сме другари с локалните хора ”, сподели още Бойко Иванов, който показа, че е бил сюрпризиран първо от мащабите на макета на самолета, а и от мястото на което е инсталиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР